Tilmelding

Tilmelding er lukket for 2024. Tilmelding for 2025 åbnes i september.

Hvis din klub ikke er tilmeldt turneringen skal vi have din forhåndstilmeldingen inden den 15. marts 2024. Så snart vi har din forhåndstilmelding vil vi kontakte din klub for at sikre at de ønsker at deltage med et eller flere hold i turneringen 2024.

Det koster 300 kr. for et hold at deltage og din klub skal sponsorere 2 greenfee billetter til præmier pr. hold og være villige til at lægge bane til turneringen (6 starttider pr. tilmeldt hold). Faktura for deltagelse sendes ud senest den 31. marts 2024 til kaptajnen for holdet (eller klubben hvis de vil dække udgiften). Først når vi har modtaget beløbet er holdet endelig tilmeldt.

Din klub kan tilmelde sig til “Venskabsturnering for hold 2024” ved at skrive til info@venskabsturnering.dk

Den person som tilmelder holdet i golfbox bliver I første omgang registreret som Kaptajn for holdet. Holdkaptajnen kan ændres senere i turneringen.

Man må gerne benytte andre spillere på holdet end dem som i første omgang er tilmeldt og der kan tilføjes nye holdspillere gennem hele turneringen. Du kan læse lidt om kaptajnens opgaver i dette link.

Vi har fået udviklet en algoritme til planlægning af kampprogrammet. Dvs. vi kan blandt andet undgå at hold skal spille samme dage som der afvikles store turneringer i egne klubber. Man kan ønske om man gerne vil spille baner tæt på for at undgå kørsel eller man gerne vil længere væk for at opleve nye baner og at man kan ønske at komme i pulje med bestemte hold.

  • Man skal spille enten lørdag eller søndag. I enkelte tilfælde kan spille weekender flyttes. F.eks. hvis der falder sammen med klubmesterskaber. Det har vist sig altid at lykkedes.
  • I 2024 spilles der 4 runder.
  • Lørdag 11. maj/søndag 12. maj  (Vi vil forsøge at afvikle alle kampe om lørdagen, da det er morsdag den 12. juni)
  • Lørdag 22. juni
  • Lørdag 17. august/søndag 18. august
  • Lørdag 14. september/søndag 15. september