Info til klubberne

Randers Golfklub har lavet en ny uformel greensome holdturnering – “Venskabsturnering for hold” – med fokus på golfklubbernes egne behov. Det betyder at turneringen giver minimal pres på banen og minimal administration for de deltagende klubber. Desuden er det en holdturnering tilpasset nye spillere og spillere med højt handicap, men alle (max. handicap 48) er velkommen. Især kvinderne har taget godt i mod turneringen – 45% deltagerne i 2022 var kvinder.

Tilmeld jeres klub til Venskabsturnering for hold 2023 ved at skrive til info@venskabsturnering.dk

Vi laver en smule reklame i jeres område og så må vi se om nogle af jeres medlemmer ønsker at deltage

Tilmeldingen for hold lukker den 30. marts 2023 og vi skal have klubbens tilmelding senest 15. marts 2023.

Det koster 300 kr OG 2 greenfee billetter pr. hold. Hvis ikke andet aftales opkræver vi de 300 kr direkte hos holdenes kaptajn.

Hvis I ønsker at deltage skal vi kunne benytte jeres bane mindst EN ENKELT LØRDAG eller SØNDAG EFTERMIDDAG, i en af de 4 spilleweekender. I afgør selv hvilke dage jeres bane kan benyttes.

Vi skal bruge 6 starttider på jeres bane pr tilmeldt hold og jeres bane vil ofte kun blive besøgt en enkelt dag i løbet at hele turneringen med mindre i tilmelder mange hold. Med 4 tilmeldte hold skal vi KUN bruge 24 starttider. (4 tilmeldte hold til regionsgolf skal bruge 60 tider). Hvis ikke andet aftales sendes sidste bold ud cirka kl. 14 og første bold 6 eller 12 tider tidligere. I enkelte tilfælde kan vi have behov for yderligere 3 tider for at spilleplanen kan gå op.

Der spilles kun greensome og altid med 4 spillere i hver starttid. Det betyder optimal udnyttelse af banerne og giver i praksis bedre plads på egen bane af 2 årsager. Vi “flytter” jo nogle spillere, der måske ville have booket populære formiddagstider, til mindre benyttede eftermiddagstider og samtidig “sættes” de til at spille i 4 bolde. Så man kunne måske argumentere for at de 6 eftermiddagstider en klub skal ligge til pr. hold, samtidig frigiver 12 tider til klubbens andre medlemmer (hvis holddeltagerne i stedet spillede hjemme og i 2 bolde).

  • I 2023 spilles der 4 runder. For at deltage skal vi kunne benytte jeres bane på mindst en af følgende spille dage.
  • Lørdag 13. maj/søndag 14. maj 
  • Lørdag 24. juni/søndag 25. juni
  • Lørdag 19. august/søndag 20. august
  • Lørdag 23. september/søndag 24. september

Ring og hør nærmere – eller skriv. Carsten Nørgård. tlf 30242138. info@venskabsturnering.dk – Turneringsleder.

Turnering afvikles af Randers Golf Klub