Tilmelding

Hvis din klub ikke er tilmeldt turneringen skal vi have din forhåndstilmeldingen inden den 1. oktober 2022. Så snart vi har din forhåndstilmelding vil vi kontakte din klub for at sikre at de ønsker at deltage med et eller flere hold i turneringen 2023.

Det koster 300 kr. for et hold at deltage og din klub skal sponsorere 2 greenfee billetter til præmier pr. hold og være villige til at lægge bane til turneringen (6 starttider pr. tilmeldt hold). Faktura for deltagelse sendes ud senest den 31. marts 2023 til kaptajnen for holdet (eller klubben hvis de vil dække udgiften). Først når vi har modtaget beløbet er holdet endelig tilmeldt.

Puljerne arrangeres således at kørselstid er mindre end 1 time.

Din klub kan tilmelde sig til “Venskabsturnering for hold 2023” ved at skrive til info@venskabsturnering.dk

Du må meget gerne vælge et “personligt” holdnavn. I 2022 spillede blandt andet følgende hold: Team Hit ‘n’ Hope 1 og 2, Personaleholdet, Team NDG, The flying wedges, Fllash, Team Norddjurs, NDG Team Crazy, TOP GUN, Cocktail, Team Tant og Fjas.

Den person som tilmelder holdet i golfbox bliver I første omgang registreret som Kaptajn for holdet. Holdkaptajnen kan ændres senere i turneringen.

Man må gerne benytte andre spillere på holdet end dem som i første omgang er tilmeldt og der kan tilføjes nye holdspillere gennem hele turneringen. Du kan læse lidt om kaptajnens opgaver i dette link.

  • I 2023 spilles der 4 runder. Man skal spille enten lørdag eller søndag
  • Lørdag 13. maj/søndag 14. maj 
  • Lørdag 24. juni/søndag 25. juni
  • Lørdag 19. august/søndag 20. august
  • Lørdag 16. september/søndag 17. september